Hyppää sisältöön

Liikkujan sydäntä tykyttää -webinaari 4.4.

Tervetuloa ilmoittautumaan maksuttomaan Liikkujan sydäntä tykyttää -webinaariin!

Onko minulla rytmihäiriöitä vai kuormitukseen liittyvää sykkeen vaihtelua, kun sydäntä tykyttää lenkillä? Tätä kysymystä käsitellään Sydänsairaalan ja Tampereen urheilulääkäriaseman webinaarissa 4.4. Maksuton webinaari on suunnattu kuntoliikkujille ja kaikille muille aiheesta kiinnostuneille.

Sykkeen seuraaminen kuntoilun yhteydessä on monelle kuntoliikkujalle nykyisin arkipäivää. Aina syke ei kuitenkaan käyttäydy oletetulla tavalla. Liikunnan aikana esiintyvät rytmihäiriötuntemukset voivat joskus olla merkki sydänsairaudesta, mutta myös harjoittelutausta ja yksilölliset ominaisuudet vaikuttavat sykkeen käyttäytymiseen rasituksessa.

Urheilukardiologi Kirsi Korpi Sydänsairaalasta käy webinaarissa läpi rytmihäiriötuntemusten taustalta löytyviä sairauksia ja kertoo, millaisissa tilanteissa on hyvä tehdä tarkempia tutkimuksia.

Liikuntafysiologi Piia Kaikkonen Tampereen urheilulääkäriasemalta puolestaan kertoo, mitkä tekijät vaikuttavat sykkeen käyttäytymiseen rasituksessa, mitä se kertoo ihmisen kuntotasosta ja miten tähän voisi itse vaikuttaa.

Sydänsairaala ja Tampereen urheilulääkäriasema järjestävät ensimmäistä kertaa yhdessä maksuttoman webinaarin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Webinaari järjestetään Teamsilla. Teamsin chatin kautta on mahdollista esittää kysymyksiä luennoitsijoille.

Ilmoittaudu webinaariin tästä.

Jaa somessa:

Lue myös

Ylös