Hyppää sisältöön

Palvelut

Liikunnan aloittaja | Aktiiviliikkuja | Kilpaurheilija | Urheiluseurat

Asiantuntevat terveys- ja testauspalvelut kaikille liikkujille ja urheilijoille

Liikunnan aloittaja

Asiantuntijamme auttavat sinua lisäämään liikuntaa arkeen terveellisesti ja turvallisesti. Lääkärintarkastuksella voidaan kartoittaa terveydentilaasi ja varmistaa liikunnan turvallinen aloittaminen. Kuntotestillä saat tietoa nykyisestä kuntotasostasi ja voit seurata siinä tapahtuvia muutoksia liikuntaa lisättyäsi.

Aktiiviliikkuja

Tavoitteellisesti harjoittelevana aktiiviliikkujana saat meiltä ohjausta ja tietoa kestävyyskuntosi kehittymisestä. Kestävyyskunnon testillä saat tietoa kestävyyssuorituskyvyn eri osa-alueista ja tarkat sykerajat harjoitteluun. Oikein toteutetulla harjoittelulla saat hyödynnettyä harjoitteluun käyttämäsi ajan tehokkaimmin. Aktiiviliikkujan terveystarkastuksessa selvitetään kokonaisvaltaisesti terveydentilasi liikunnan näkökulmasta. Liikuntalääkäreillämme on vahvaa osaamista mm. hengitystieoireiden, ylikuormituksen ja rasitusvammojen hoidossa. Meiltä löydät myös liikuntaan perehtyneet fysioterapeutit ja ravitsemusterapeutin palvelut.

Kilpaurheilija

Asiantuntijoiltamme saat kokonaisvaltaiset palvelut suorituskyvyn optimointiin sekä kilpaurheiluun liittyvien vaivojen ehkäisyyn ja hoitoon. Lääkäreillämme on vahva asiantuntemus liikunnasta ja urheilusta. Kokonaisvaltainen hoidonsuunnittelu tehdään aina urheilun vaatimukset huomioiden. Hoitoa tukevat ravitsemus-, fysioterapia- ja mielenterveyspalvelut. Urheilijan hengitystie- tai ylikuormitusoireet sekä rasitusvammat kuuluvat lääkäriemme vahvoihin osaamisalueisiin. Kliiniset rasitustestit yhdistettynä moniammatilliseen yhteistyöhön eri asiantuntijoiden kesken mahdollistavat tehokkaan hoidon suunnittelun jo yhden käynnin aikana.

Kestävyyssuorituskykyyn vaikuttavia tekijöitä voidaan selvittää suoran maksimaalisen hapenottokyvyn testin avulla. Laboratoriossa tehtävä testi on tarkin kestävyyskunnon testi, jonka tulosten perusteella voidaan selvittää urheilijan vahvuudet ja kehittämisen kohteet sekä seurata harjoittelun vaikuttavuutta.

Urheiluseurat

Viemme tutkittua tietoa lajiliitoille, urheiluseuroille, valmentajille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Palveluihimme kuuluvat kohderyhmille räätälöidyt koulutukset liikuntavammojen ehkäisystä ja urheilijan terveyttä tukevasta harjoittelusta. Tarjoamme myös ravitsemusaiheisia koulutuksia. Kokoamme hyödyllistä tietoa yksilön ja yhteisöjen käyttöön Terve urheilija -sivustolle.

Jaa somessa:
Ylös