Hyppää sisältöön

UKK-instituutti myi toimitilansa ja osan tonttia – toimintamme jatkuu entisellään

UKK-instituutin rakennuksen ja osan tonttia on ostanut tamperelainen Aare Invest Oy. UKK-instituutin ja Tampereen urheilulääkäriaseman toiminta jatkuu entisellään. Jäämme kiinteistöön pitkäaikaisiksi vuokralaisiksi.

Kuva UKK-instituutin sisäänkäynnistä.

– UKK-instituutin rahoitus on muuttunut merkittävästi viime vuosina, eikä kiinteistön ylläpito enää onnistunut säätiön puolesta. Jäämme kiinteistöön pitkäaikaiseksi vuokralaiseksi ja toimintamme jatkuu entiseen tapaan, kertoo UKK-instituutin johtaja Tommi Vasankari.

– Yhteistyö Aare Investin kanssa tarjoaa meille uusia ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia, Vasankari jatkaa.

UKK-instituuttia ylläpitää Urho Kekkosen Kuntoinstituuttisäätiö. Instituutti perustettiin vuonna 1980, mutta varsinaisesti toiminta alkoi vuonna 1984 toimintatilojen valmistuttua Tampereen Kauppiin. Säätiöön kuuluvat UKK-instituutin lisäksi Tampereen urheilulääkäriasema ja UKK Terveyspalvelut Oy. 

Aare Invest Oy on tamperelainen rakennuttaja ja kiinteistösijoittaja, jonka kiinteistöportfoliossa on tällä hetkellä yli 62 000 m2 liikekiinteistöjä. Yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Marko Kuusisto näki UKK-instituutin kiinteistöissä valtavan potentiaalin.

– UKK-instituutin sijainti on ideaalinen. Näsijärven rannalla keskellä kaunista ja rauhallista luontoa, silti lähellä kaupungin sykettä. Tavoitteenamme on saneerata legendaarinen rakennus sen perinteitä ja arvoja kunnioittaen ja tuoda UKK-instituutin lisäksi ja tueksi toimintoja, jotka laajentavat alueen palvelutarjontaa sekä laajentavat entisestään kohderyhmää yrityksille ja liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille, kertoo Kuusisto Aare Investin tiedotteessa.

Lisätiedot: UKK-instituutin johtaja Tommi Vasankari

Aare Invest Oy:n tiedote 30.9.2022

Jaa somessa:

Lue myös

Ylös